Onze visie en kernwaarden

Het claimen van letselschade kan op verschillende manieren gebeuren. Dolderman Letselschade Advocaten streeft naar optimale rechtsbijstand voor slachtoffers. Wij vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor onze cliënten. Wij handelen volgens onze kernwaarden, zodat wij voor u het best mogelijke resultaat kunnen behalen.

Dolderman Letselschade Advocaten streeft voortdurend naar:

Keurmerken

Dolderman Letselschade Advocaten biedt slachtoffers deskundige rechtshulp bij het claimen van letselschade. Lees per jurist of advocaat wie lid zijn van de LSA, ASP en WAA.

Slachtoffers kunnen dan ook rekenen op eersteklas letsel-begeleiding. Wij helpen u en nemen uw zorgen uit handen.

Adres

Herculeslaan 24 3584 AB Utrecht

Bel ons

085-0240041

E-mailadres

info@dlsa.nl

Ontmoet ons team

Team DLSA

Mr. Vincent Dolderman

Advocaat specialist letselschade

085-0240041
LinkedIn
WhatsApp

Mr. Tim van der Torn

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Arnold van Zandbergen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Yvonne Slob

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Souraya Hoenen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Laurens Kock

Jurist letselschade

085-0240041

Elise van Hulten LL.B.

Jurist letselschade

085-0240041

Brigitte Brazil

Hoofd frontoffice

085-0240041

Mr. Julian Staal

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Michael Blommers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Mitchel van Gool

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Heleen Brouwers

Advocaat letselschade

085-0240041

Femke Jansen

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Tom Eskes

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Celice Boontje

Medewerker frontoffice

085-0240041

Drs. Robert Remie MSHRM CMC

Hoofd bedrijfsvoering

085-0240041

Mr. Lotte van den Broek

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Annelies van Dorp

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Rosa de Wit

Jurist letselschade

085-0240041

Luna Lamers

Jurist letselschade

085-0240041

Destiny Kok

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Julia Freriks

Jurist Letselschade

085-0240041

Mr. Lotte Koopman

Jurist Letselschade

085-0240041

Michiel van den Born

Bedrijfsadministratie

085-0240041

Uitstekende communicatie

Onze letselschade advocaten vinden het belangrijk dat een slachtoffer bij aanvang van een letselschadeprocedure informatie ontvangt over wat hem te wachten staat. Wij leggen dan ook in begrijpelijke taal de verschillende stappen in het letselschadetraject uit.

Ook adviseren wij onze cliënten over de gevolgen van bepaalde beslissingen in de procedure.

Communicatie betekent voor onze letseladvocaten ook dat een slachtoffer precies weet wat er in zijn procedure speelt. Wij houden onze cliënten dan ook volledig op de hoogte van de stand van zaken. Onze advocaten zijn bereikbaar per email, telefoon en een gesprek op kantoor of bij het slachtoffer thuis behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Onze dienstverlening richt zich op de wensen en behoeften van onze cliënten. Dat betekent dat wij ook luisteren naar onze cliënten en openstaan voor de mening van het slachtoffer. Wij proberen onze cliënten zoveel mogelijk te betrekken in de procedure.

Daadkrachtige aanpak

Wij streven naar een actieve en daadkrachtige aanpak van uw letselschade. Dat betekent dat onze advocaten de zaak direct oppakken en ook de leiding nemen in het proces. Wij nemen de hele zaak uit handen van het slachtoffer.

Dat betekent overigens niet dat wij zonder de informatie van onze cliënten kunnen. Het claimen van een letselschadevergoeding is een proces dat de advocaat samen met het slachtoffer moet doorlopen.

Onafhankelijkheid

Onze advocaten hebben geen enkele band met enige verzekeraar. Wij hebben maar één belang en dat is het belang van onze cliënten. Wij zijn volkomen onafhankelijk en dienen exclusief het belang van slachtoffers.

Deskundigheid

Dolderman Letselschade Advocaat heeft ruime ervaring in het claimen van schade en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Kwaliteit gegarandeerd. Wij streven ernaar om onze cliënten de best mogelijke juridische hulp te bieden bij letselschade.

Ik kan een ieder die betrokken is bij een conflict of arbeidsongeval waarbij mogelijk sprake is van schade en/of letsel aanraden om contact op te nemen met mr. Dolderman. Het is een gedreven advocaat die het belang van zijn cliënt voor alles stelt.

Lees meer over de ervaring van J.G.L. Wecke

Zaakwaarneming

Het kantoor draagt er zorg voor dat bij vakantie of langdurige afwezigheid van de advocaat en de jurist voor een goede vervanging wordt gezorgd of dat het dossier intern dan wel extern wordt overgedragen in goed overleg met de cliënt.

Bij geplande afwezigheid wordt de zaakwaarnemer zo goed mogelijk geïnformeerd over de inhoud van de zaak, de afspraken met de cliënt, de stand van zaken in het dossier, de te nemen vervolgstappen en de eventuele bereikbaarheid van de behandelend advocaat in geval van spoed. Deze gegevens worden schriftelijk vastgelegd in een testament waardoor een soepele zaakwaarneming wordt gewaarborgd.

Bij niet geplande zaakwaarneming draagt het kantoor er zorg voor dat het dossier zo spoedig mogelijk door een vervangend advocaat wordt bestudeerd en er zo spoedig mogelijk contact wordt opgenomen met de cliënt over de ontstane situatie om de mogelijkheid van zaakwaarneming en overdracht van de zaak te bespreken.

In nagenoeg elke zaak heeft de verantwoordelijke advocaat of jurist een behandelend advocaat of jurist. Daarmee willen wij veiligstellen dat uw zaak goed word behandeld.

Erkend leerbedrijf

Dolderman Letsel Schade Advocaten zijn sinds 2017 een erkend leerbedrijf. Het beeldmerk laat zien dat wij mbo-studenten opleiden voor juridische medewerker en secretarieel. Studenten kunnen onze gepubliceerde leer- en werkplekken vinden op https://www.s-bb.nl

ASP vereniging

De advocaten die aangesloten zijn bij de ASP treden alleen op voor letselslachtoffers en moeten ook voldoen aan strenge toelatingseisen. De ASP advocaat moet minimaal lid zijn van de LSA.

Meer lezen over de ASP, klik hier

Werkgroep Artsen Advocaten

Een letselschade zaak is een juridische procedure waarbij altijd medische aspecten een rol spelen. Bij het claimen van schade zal dan vaak ook overleg moeten plaatsvinden tussen advocaten en artsen. De werkgroep brengt advocaten en artsen samen om te bevorderen dat het schaderegelingsproces soepeler voor slachtoffers verloopt.

De advocaten van de WAA mogen alleen optreden voor slachtoffers en mogen geen banden hebben met verzekeraars.

Volg de link en lees meer over de WAA

Letselschade Advocaat

Om een LSA advocaat te mogen worden moet je voldoen aan zeer strenge eisen. Dit zijn de voorwaarden: Minimaal 5 jaar advocaat en ruime ervaring in het claimen van letselschade; Afronden van een 1 jarige letselschade opleiding (grotius opleiding); Elk jaar verplichte bijscholing.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt de kwaliteit en de deskundigheid van de LSA advocaat gewaarborgd. De specialist bij uitstek op het gebied van afhandeling van letselschadezaken.

Meer weten over de LSA, klik hier

Militaire Balie

De militaire balie is een vereniging van advocaten voor militairen, gewezen militairen en veteranen. Daarbij kan het gaan om letselschade (arbeidsongevallen, beroepsziekte, veteranen), militair straf- en tuchtrecht en militair ambtenarenrecht (rechtspositie, pensioen), maar ook om andere rechtsgebieden. DLSA is lid met mr. V. Dolderman en aspirant lid mr. T. van der Torn.