Chroom 6 Letselschade Advocaat

Tarieven

Een letselschade advocaat hoeft u niets te kosten. Als de tegenpartij de aansprakelijkheid voor de letselschade erkend, dan moeten ook de redelijke advocaatkosten worden vergoed.

Een letselschade advocaat hoeft u niets te kosten. Als de tegenpartij de aansprakelijkheid voor de letselschade erkend, dan moeten ook de redelijke advocaatkosten worden vergoed. Dit is wettelijk geregeld. Het inschakelen van Dolderman Letselschade Advocaten hoeft het slachtoffer dan ook niets te kosten.

  • Is de tegenpartij aansprakelijk voor uw letsel? Dan zal deze partij onze kosten moeten betalen.
  • Wij werken ook pro deo en op no-cure, no-pay basis.
  • Vooraf heldere financiële afspraken met onze cliënten

Ook de kosten voor het inschakelen van een medisch adviseur en andere deskundigen moeten na de erkenning van de aansprakelijkheid, door de tegenpartij worden betaald. Op deze manier wordt het inschakelen van een gespecialiseerd letselteam voor alle slachtoffers mogelijk.

Meer informatie. Heeft u desondanks toch wat specifieke vragen over de kosten van het letselschadetraject? Bel ons tijdens kantooruren op 085-0240041. U krijgt ons direct aan de lijn. U kunt ook meteen uw vraag samen met een beschrijving van het ongeval doorsturen. Klik hier en vul het contactformulier in. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur op uw bericht.

Altijd duidelijke afspraken!

Dolderman Letselschade Advocaten maakt duidelijke en heldere financiële afspraken met cliënten. Wij leggen de afspraken ook schriftelijk vast om misverstanden te voorkomen. Zo weten onze cliënten precies waar ze aan toe zijn.

Letsel? Schakel een letselschadeadvocaat in

  • Altijd gratis juridisch advies;
  • Vaak geen kosten advocaat;
  • Pro deo mogelijk;
  • No cure no pay mogelijk;
  • Helder en duidelijke financiële afspraken.
Neem vandaag nog contact op

Boek hier een gratis consult

Bij Dolderman Letselschade zijn we toegewijd om voor uw rechten te vechten en u te helpen navigeren door de complexiteit van het letselschaderecht.

Eerste adviesgesprek altijd gratis

Een slachtoffer ontvangt bij ons altijd een gratis adviesgesprek. In dit gesprek geven wij juridisch advies. Wij kunnen dan ook bepalen wie aansprakelijk is voor uw schade. Zo kunt u een goede inschatting maken over de mogelijkheden om een schadeclaim in te dienen en beperkt u de financiële risico’s.

Wij werken ook op pro deo basis

Onze letselschade advocaten werken ook op pro deo basis. Wij vragen voor u de toevoeging aan en u betaalt slechts de eigen bijdrage. Ook kunnen wij een subsidie voor een medisch haalbaarheidsonderzoek aanvragen. Of een slachtoffer voor pro-deo rechtsbijstand in aanmerking komt, is afhankelijk van het inkomen en vermogen.

Vertel uw verhaal; slachtoffers staan niet alleen

Meer weten over onze kosten of direct uw zaak voorleggen? Klik op de onderstaande knop en vul uw naam, e-mailadres en bericht in. Een letseladvocaat van ons advocatenkantoor neemt zo snel als mogelijk contact met u op.

No cure no pay

No-cure, no-pay betekent, dat als wij geen resultaat voor u weten te behalen, u de advocaatkosten niet hoeft te betalen. U loopt dan geen enkel financieel risico.

Als DLSA Advocaten wel resultaat behaalt krijgen wij een beloning. Wij zullen ons uurtarief verdubbelen. Echter, de totale advocaatkosten mogen niet meer bedragen dan maximaal 25 of 35% van de totale opbrengst van de zaak.

Sinds 1 januari 2014 is het voor letselschade advocaten ook mogelijk om een soort no-cure no-pay afspraak met slachtoffers te maken. Dit kan in bepaalde gevallen interessant zijn, bijvoorbeeld als een slachtoffer niet in aanmerking komt voor pro deo.

Let op! Als de aansprakelijkheid voor uw letsel is erkend, dan is het in de meeste gevallen niet interessant om een no cure no pay afspraak te maken. Na erkenning van de aansprakelijkheid moet de tegenpartij immers de redelijke advocaatkosten vergoeden.

Dolderman Letselschade

Baanbrekende rechtspraak PTSS

Wij vinden dat slachtoffers optimale ondersteuning bij letselschade moeten krijgen. Voor ons betekent dat niet alleen juridische hulp bij het claimen van letselschade, maar ook rechtsbijstand bij arbeidsongeschiktheid, ontslag of voorzieningen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op iets veel belangrijkers… Een nieuw begin.

Gratis zaak evaluatie

Via onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw adviesgesprek spoedig kunnen inplannen.

Stap 1

Dien uw claim in

Met een gratis evaluatie van uw zaak is het eenvoudig om een claim in te dienen bij DLSA.

Stap 2

Wij ondernemen actie

Ons toegewijde team begint met het evalueren en onderzoeken van uw claim.

Stap 3

Wij strijden voor u

Als we de zaak aannemen, strijden wij voor de resultaten die u verdient.

Name(Vereist)
Laatste nieuws

Blogs

Wij zijn er om u te helpen

Duizenden defensiemedewerkers werden zonder medeweten blootgesteld aan een dodelijke chemische stof, Chroom 6 genaamd. Deze giftige chemische stof heeft mogelijk kanker en andere ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt. Als u of iemand die u kent is getroffen door gezondheidsklachten na het werken met Chroom 6, moet u weten wat uw wettelijke rechten zijn. Wij zijn er om u te helpen.

Chroom 6 (of Chrome 6) is een dodelijk chemisch element dat werd gebruikt in de defensiesector. Het is een vervuild gas dat ontstaat bij het verbranden van chloriden. Chroom 6 tast de longen aan en kan leiden tot kanker. In Nederland is bekend dat minstens 3000 ex-medewerkers van de defensiesector zijn blootgesteld aan Chroom 6.

Tussen 1953 en 1984 werden Nederlandse defensie-arbeiders blootgesteld aan een dodelijke chemische stof genaamd chroom-6, of zeswaardig chroom. Deze chemische stof is een krachtig carcinogeen dat longkanker en andere aandoeningen van de luchtwegen veroorzaakt. Helaas komen de langetermijneffecten van blootstelling aan chroom 6 nu pas aan het licht. Duizenden werknemers hebben ernstige ziekten opgelopen als gevolg van hun blootstelling, en velen zijn inmiddels overleden. De Nederlandse regering werkt nu aan medische zorg en financiële hulp voor deze werknemers en hun gezinnen.

Het is al enige tijd bekend dat Chroom 6 een dodelijke chemische stof is waarvan het blootstellingsniveau niet veilig is. De gezondheidsrisico’s van blootstelling in het verleden werden echter pas onlangs volledig begrepen. Studies hebben aangetoond dat langdurige blootstelling kan leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder longkanker, auto-immuunziekten en leukemie. Zelfs een geringe blootstelling kan gezondheidsproblemen veroorzaken, dus het is belangrijk medische hulp te zoeken als u denkt dat u misschien bent blootgesteld.

Er is sindsdien veel veranderd, maar de bevindingen van dit rapport zijn nog steeds schokkend. Duizenden defensiemedewerkers werden willens en wetens blootgesteld aan een dodelijke chemische stof, en de langetermijneffecten op hun gezondheid worden nog steeds bestudeerd. Dus wie loopt het risico op blootstelling? Helaas loopt iedereen die ooit in een defensiefabriek heeft gewerkt of in de buurt van militair materieel is geweest, risico. Dit geldt ook voor voormalige werknemers van het Nederlandse leger, evenals hun gezinnen. Als u zich zorgen maakt over uw blootstelling aan Chroom 6, neem dan zeker contact op met uw arts.

Helaas kan er niet veel worden gedaan om werknemers die eerder aan Chroom 6 werden blootgesteld, met terugwerkende kracht te beschermen. De overheid en defensieorganisaties werken er nu echter aan om verdere blootstelling te voorkomen. Daarnaast werken ze aan goede medische zorg en ondersteuning voor werknemers die door de chemische stof zijn getroffen. Als u met Chroom 6 hebt gewerkt en sindsdien gezondheidsproblemen hebt ontwikkeld, neem dan contact op met uw arts en bespreek uw mogelijkheden. U kunt ook in aanmerking komen voor schadevergoeding, dus het is belangrijk om juridisch advies in te winnen.

Team

Ontmoet onze deskundigen

Mr. Vincent Dolderman

Advocaat specialist letselschade

085-0240041
LinkedIn
WhatsApp

Mr. Tim van der Torn

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Arnold van Zandbergen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Yvonne Slob

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Souraya Hoenen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Laurens Kock

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Michael Blommers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Mitchel van Gool

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Heleen Brouwers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Tom Eskes

Specialist Letselschade

085-0240041

Julian Staal LL.B

Jurist letselschade

085-0240041

Juridische vertegenwoordiging voor een breed scala aan praktijkgebieden

Wij vechten om u te geven wat u verdient.

Uitspraken en schikkingen

We willen het niet alleen goed doen; we willen dat onze cliënten krijgen waar ze recht op hebben en dat de beklaagden echte verantwoordelijkheid dragen.