Tarieven

 1. Home
 2. Tarieven
null

DLSA ADVOCATEN

WAT KOST EEN ADVOCAAT?

Een letselschade advocaat hoeft u niets te kosten. Als de tegenpartij de aansprakelijkheid voor de letselschade erkend, dan moeten ook de redelijke advocaatkosten worden vergoed. Dit is wettelijk geregeld. Het inschakelen van Dolderman Letselschade Advocaten hoeft het slachtoffer dan ook niets te kosten.

 • Is de tegenpartij aansprakelijk voor uw letsel? Dan zal deze partij onze kosten moeten betalen.
 • Wij werken ook pro deo en op no-cure, no-pay basis.
 • Vooraf heldere financiële afspraken met onze cliënten

Ook de kosten voor het inschakelen van een medisch adviseur en andere deskundigen moeten na de erkenning van de aansprakelijkheid, door de tegenpartij worden betaald. Op deze manier wordt het inschakelen van een gespecialiseerd letselteam voor alle slachtoffers mogelijk.

Meer informatie. Heeft u desondanks toch wat specifieke vragen over de kosten van het letselschadetraject? Bel ons tijdens kantooruren op 085-0240041. U krijgt ons direct aan de lijn. U kunt ook meteen uw vraag samen met een beschrijving van het ongeval doorsturen. Klik hier en vul het contactformulier in. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur op uw bericht.

Altijd duidelijke afspraken!

Dolderman Letselschade Advocaten maakt duidelijke en heldere financiële afspraken met cliënten. Wij leggen de afspraken ook schriftelijk vast om misverstanden te voorkomen. Zo weten onze cliënten precies waar ze aan toe zijn.

Letsel? Schakel een letselschadeadvocaat in

 • Altijd gratis juridisch advies;
 • Vaak geen kosten advocaat;
 • Pro deo mogelijk;
 • No cure no pay mogelijk;
 • Helder en duidelijke financiële afspraken.

Vertel ons wat er gebeurd is?

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  Eerste adviesgesprek altijd gratis

  Een slachtoffer ontvangt bij ons altijd een gratis adviesgesprek. In dit gesprek geven wij juridisch advies. Wij kunnen dan ook bepalen wie aansprakelijk is voor uw schade. Zo kunt u een goede inschatting maken over de mogelijkheden om een schadeclaim in te dienen en beperkt u de financiële risico’s.

  Wij werken ook op pro deo basis

  Onze letselschade advocaten werken ook op pro deo basis. Wij vragen voor u de toevoeging aan en u betaalt slechts de eigen bijdrage. Ook kunnen wij een subsidie voor een medisch haalbaarheidsonderzoek aanvragen. Of een slachtoffer voor pro-deo rechtsbijstand in aanmerking komt, is afhankelijk van het inkomen en vermogen.

  Vertel uw verhaal; slachtoffers staan niet alleen

  Meer weten over onze kosten of direct uw zaak voorleggen? Klik op de onderstaande knop en vul uw naam, e-mailadres en bericht in. Een letseladvocaat van ons advocatenkantoor neemt zo snel als mogelijk contact met u op.

  No cure no pay

  No-cure, no-pay betekent, dat als wij geen resultaat voor u weten te behalen, u de advocaatkosten niet hoeft te betalen. U loopt dan geen enkel financieel risico.

  Als DLSA Advocaten wel resultaat behaalt krijgen wij een beloning. Wij zullen ons uurtarief verdubbelen. Echter, de totale advocaatkosten mogen niet meer bedragen dan maximaal 25 of 35% van de totale opbrengst van de zaak.

  Sinds 1 januari 2014 is het voor letselschade advocaten ook mogelijk om een soort no-cure no-pay afspraak met slachtoffers te maken. Dit kan in bepaalde gevallen interessant zijn, bijvoorbeeld als een slachtoffer niet in aanmerking komt voor pro deo.

  Let op! Als de aansprakelijkheid voor uw letsel is erkend, dan is het in de meeste gevallen niet interessant om een no cure no pay afspraak te maken. Na erkenning van de aansprakelijkheid moet de tegenpartij immers de redelijke advocaatkosten vergoeden.

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu