Default Avatar75
Chris Kriznaric

Mijn naam is Chris Kriznaric

Ik heb net een langslepende zaak gehad tegen defensie, en daarvoor de heer Vincent Dolderman om hulp gevraagd. Ik ben een Libanon veteraan en heb een chronische PTSS over gehouden aan mijn uitzending.

Ik ben 7 a 8 jaar in gevecht tegen defensie geweest hiervoor en samen met de heer Dolderman de strijd aangegaan.
Hij heeft enorm veel tijd in deze zaak gestopt en alles zeer goed onderbouwd bij de zitting.

Er waren intussen heel veel claims van de tafel afgeveegd maar meneer Dolderman zei……Jullie staan zo sterk en ik heb het gevoel dat we er toch iets tegen moeten doen!!!!

We hebben 100% op hem vertrouwd en in oktober 2015 een zwaar hoger beroep gehad. Op 14 december 2015 kregen we een bericht wat weinig mensen verwacht hadden want ja je vecht tegen de overheid maar………..We kregen telefoon van meneer dolderman en……WE HEBBEN DE ZAAK GEWONNEN!!!!!!

In de loop van de week drong het pas eigenlijk door want er waren zoveel voor mij aangegaan voor een schadeloos stelling en die hadden allen verloren.

Mijn advies is dan ook, neem contact op met mr. Dolderman, die heeft hart voor de veteraan en stopt enorm veel tijd in de zaak.

Zonder hem hadden wij dit nooit kunnen winnen. onze dank gaat ook zeker uit naar hem en hij verdiend alle lof.
een advocaat in hart en nieren!!!!

http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI%3ANL%3ACRVB%3A2015%3A4336&keyword=libanon+ptss

Nogmaals bedankt voor het bijstaan van mijn zaak tegen defensie.

Vriendelijke groet marga en chris

Hij heeft enorm veel voor ons betekent. “De zaak van Chris Kriznaric is besproken in de media. Bekijk de persberichten op onze pagina in de Pers.