Default Avatar75
Ellis de Koning

Ben je op zoek naar excellente begeleiding bij het juridische proces aangaande PTSS (posttraumatische stressstoornis) vraag dan naar Vincent Dolderman van AHL Advocaten te Utrecht.

Mijn ervaring met Vincent Dolderman aangaande de de uitermate goede kennis, de begeleiding, het geduld, het inlevingsvermogen en het meedenken aangaande de financiele mogelijkheden, tijdens het jaren langen durende proces tegen De Nationale Politie heeft vooralsnog alleen maar positieve juridische gevolgen gehad. Hieruit volgend persoonlijke rust door het 1 voor 1 kunnen afsluiten van bepaalde hoofdstukken in mijn leven.

Ook hebben er dankzij Vincent Dolderman zowel juridisch als intern veel positieve veranderingen plaats gevonden binnen De Nationale Politie voor agenten die lijden aan een posttraumatische stressstoornis.

De vragen tijdens het jaren lang durende proces en de strijd met De Nationale Poltie zijn vaak een trigger geweest voor het opnieuw ervaren van de kenmerken aangaande PTSS ( o.a. paniek, woede, angst, herbelevingen).

Niet geheel onbelangrijk tijdens deze periode is dan de bereikbaarheid van het kantoor en de advocaat. Chapeau voor alle medewerkers van het kantoor en de advocaat dat jullie het voor elkaar hebben gekregen, om er ook dan altijd te zijn wanneer nodig.

Een dank je wel schiet te kort voor wat AHL Advocaten voor mij heeft betekend en nog steeds betekend.

Ik raad elke agent en andere personen met PTSS aan om samen te gaan werken met Vincent Dolderman in de strijd voor herkenning!!!!!!

Ellis de Koning (ex-politieagente)