Default Avatar75
Jeroen

De heer Dolderman heeft mij bijgestaan in een zeer complex, emotioneel en langlopende zaak. De geruststellende en competente houding was het eerste dat mij opviel toen ik de heer Dolderman 7 jaar geleden leerde kennen.

De heer Dolderman neemt uitgebreid de tijd om zaken uit te leggen en de verklaren, mijns inzien zijn kenmerk. Complexe juridische onderdelen in een zaak die lastig zijn om te begrijpen voor mensen zonder juridische kennis worden goed en begrijpelijk uitgelegd, ook als dit tijd kost.

Deze professionele manier van werken heeft mij ontzettend gerustgesteld ondanks dat bepaalde onderdelen van de zaak voor mij als cliënt zeer gevoelig lagen en emotioneel waren. Ik heb dit altijd zeer gewaardeerd en heeft mij ook geholpen om door deze ingewikkelde en nare zaak heen te komen. Zelfs op momenten dat ik de zaak zelf niet meer zag zitten en de handdoek in de ring wilde gooien hield de heer Dolderman zijn hoofd koel en trok mij er doorheen in het gevecht tegen deze ‘vijand’ met een onuitputtelijk lange adem.

Hij is zeer betrokken en ik geloof oprecht dat het welzijn van mij als zijn cliënt het allerbelangrijkste is. Vincent is een fijn persoon en een goed mens! De zaken die hij over het algemeen behartigd gaan voor zijn cliënten vaak gepaard met veel emoties en een lange historie van ellende, verdriet en soms zelfs schaamte. Het laatste dat personen in dergelijke situaties kunnen gebruiken is één of andere gesjeesde advocaat die ze de wereld beloofd, althans; ik zat daar niet op te wachten.

De heer Dolderman is mijns inzien een top-advocaat, hij is eerlijk en oprecht, geeft zeer goede adviezen en uitmuntende juridische hulp, voornamelijk op momenten dat het als cliënt erg lastig was de zaak te overzien of te begrijpen. Wat voor mij een zeer rustgevend idee was is dat ik het idee had dat de heer Dolderman te allen tijde de controle had over de zaak, zelfs als hem het vuur aan de schenen werd gelegd.

Zijn betogen zijn sierlijk maar zeer krachtig en gevat en lijken te komen uit een onuitputtelijke bron van juridische kunde en kennis van het systeem. Dat de heer Dolderman de controle had is gebleken uit het resultaat welke boven één ieder zijn verwachting ging…

Vincent, ik wil je ontzettend bedanken voor de juridische hulp en niet te vergeten; de steun die je mij de afgelopen 7 jaar heb gegeven!